Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019

Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού Αθλητικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας,είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την Τιμητική Πρόσκληση 2018-2019 (Εισιτήριο Διαρκείας) και να σας καλέσουμε να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

 

 

Η Τιμητική Πρόσκληση προσφέρει δωρεάν είσοδο (αντί εισιτηρίου 5€) σε 13 εντός έδρας αγώνες της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ (Γ’ Εθνική-1ος Όμιλος) στις κάτω ανοιγόμενες κερκίδες, ενώ παράλληλα, μέσω των χορηγών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, παρέχονται στους κατόχους της ειδικές προσφορές. Συγκεκριμένα, με την επίδειξη της Τιμητικής Πρόσκλησης:

  • Στο all day bar & rest «baobab» (Σάρδεων 1, Νέα Φιλαδέλφεια) όλοι οι καφέδες για κατανάλωση εκτός του καταστήματος κοστίζουν 1€,
  • Στο espresso snack bar «Del Corso» (Λεωφ. Δεκελείας 87, Νέα Φιλαδέλφεια) όλοι οι καφέδες για κατανάλωση εκτός του καταστήματος κοστίζουν 1,5€,
  • Στα ψητοπωλεία «Ευριπίδης» (Λεωφ. Δεκελείας 83, Νέα Φιλαδέλφεια και Σμύρνης 38, Νέα Ιωνία) υπάρχει έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα για κατανάλωση εντός του καταστήματος.
  • Συμμετοχή σε οποιαδήποτε κλήρωση λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμα και εάν δεν προσέλθετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι διαθέσιμα τρία είδη προσκλήσεων:

  • Διακεκριμένη Πρόσκληση – Περιορισμένος αριθμός 20 θέσεων, με δωρεάν καφέ, με παράδοση στο γήπεδο πριν τον αγώνα, από το espresso snack bar «Del Corso».
  • Απλή Πρόσκληση – Περιορισμένος αριθμός 50 θέσεων.
  • Οικογενειακή Πρόσκληση –Δύο προσκλήσεις για τις οικογένειες των Αθλητών του Συλλόγου μας με την επίδειξη της Κάρτας Αθλητή.

Έλα κι εσύ στο πλευρό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, γίνε συνοδοιπόρος και στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα! Σε περιμένουμε στις κερκίδες για να δώσεις τον παλμό και να στηρίξεις με τη φωνή σου τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου μας!

 

Έλα δίπλα μας!

#imeionikosnf

 

Πληροφορίες για την προμήθεια της Τιμητικής Πρόσκλησης στη Γραμματεία (Σάβ-Κυρ 09:00-12:00) και στο 6947831566 (Ρέγγας Λυμπέρης)

 

 

 

final bc 1930 up 330x330